Haber

Cumhuriyetin 100’üncü yılı için pedal çevirdiler

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Türkiye Asır Bisiklet Turu’na Kayseri’den binlerce kişi katılırken, etkinlik sırasında birbirinden güzel ve renkli görüntüler ortaya çıktı. İKSV’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Türkiye Asır Bisiklet Turu, binlerce bisiklet severin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sporun ve sporcunun en büyük destekçisi olan Kayseri’de sporu yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Spor A.Ş. tarafından düzenlenen bu etkinlikte katılımcılar, RHG Enertürk Power Stadı’ndan başlayarak Recep Tayyip Erdoğan Milli Parkı’na kadar ilerleyecek. Bahçe. Ne kadar pedal çevirdi?

Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türkiye Asır Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ve Türkiye Asır Cumhuriyet Kupası 3×3 Basketbol Turnuvası’na 75 erkek ve 10-15 yaş arası kadın sporcular da tamamlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu